Pagina's

19 augustus 2014

8 Schone Lucht Rally’s

Op zaterdag 20 september is ook de Schone Lucht Rally voor elektrische en plug-in hybride auto's! Er worden rally's gereden in: Almere, Amsterdam, Amersfoort, Den Haag (hoofdrally), Eindhoven-Helmond, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

Het wordt een evenement, waar de echte EV rijder niet mag ontbreken, want we moeten blijven laten zien dat de elektrische revolutie is begonnen en elektrisch rijden van nú is en niet van de toekomst. De hoofdrally in Den Haag wordt voorafgegaan door een E-Symposium over het ‘Verleden, Heden en Toekomst van de Elektrische Auto’ met  ondermeer professor Wim de Ridder en Vincent Everts.

Met of zonder eigen auto
Meedoen kan met òf zonder eigen elektrische auto. Diverse autodealer-, importeurs en bedrijven stellen demo-auto’s ter beschikking, voor diegenen die niet beschikken over een elektrische auto

Ook voor kinderen!
Ook aan de kinderen is gedacht, want er is een speciale ‘Ouder-Kinder Rally’ voor kinderen vanaf 7 jaar. Een unieke ervaring voor kinderen en een bijzondere invulling van de zaterdagmiddag. De rally kan gereden worden met kinderen als navigator met een speciaal routeboek.

Voor meer informatie en inschrijven: www.schoneluchtrally.nl